Com funciona

Els últims estudis han demostrat que quan hi ha un contacte amb un especialista i un ús del tractament adequat, es doblan las probabilitats que l’intent de deixar de fumar tingui èxit.
Programa on-line

Es tracta de la modalitat a distància del nostre programa, que t’oferirà:

Ajuda experta: tindràs contacte directe, fàcil i ràpid per email amb els experts de la UTT. Tots els professionals involucrats en el teu tractament seran professionals de la salut (metges / es i psicòlegs / es) amb una àmplia experiència en el camp del tabaquisme.

Suport por email i calendari de sessions. Seguint un calendari dividit en dues fases, una inicial més intensiva de 5 sessions (als aproximadament 7, 14, 28, 42 i 56 dies posteriors al dia seleccionat per deixar de fumar), més la inicial de recollida de dades, amb una durada d’uns 3 mesos aproximadament i una altra de Manteniment amb 3 sessions (als aproximadament 3, 5 i 6 mesos posteriors al dia seleccionat per deixar de fumar). En total realitzarem 9 contactes en un període de 6 mesos. Contacta amb nosaltres al email: tratamiento@tabaquisme.cat

 

Nombre d’emails: pots enviar tants correus electrònics com necessitis, els nostres terapeutes els respondran un cop per setmana. Anomenarem les respostes com “e-Mail Terapèutic 1,2, etc” juntament amb un codi de referència personal per tal de poder gestionar més fàcilment la comunicació entre tu i els nostres professionals. En cas de no haver rebut resposta per la teva part t’enviarem 3 emails recordatori amb la possibilitat de contactar per una altra via a part de l’email.

Programa presencial

Es tracta de la modalitat a presencial del nostre programa, que es desenvolupa a:

Unitat de Tractament del Tabaquisme.

Av. Feixa Llarga s/n
 08907 L’Hospitalet de Llobregat
 Barcelona

Teléfono: 93 260 7557

Horari Atenció telefònica: 8:00 a 15:00 de dilluns a divendres.

APUNTA’T

Qualsevol intent per deixar de fumar és un pas endavant per aconseguir-ho. Per això és molt important que adaptis les recomanacions que millor et vagin, tant dels nostres experts com generals que t’anirem enviant, que facis servir adequadament la medicació si se t’ha recomanat, però encara és més important que no perdis el contacte amb nosaltres i molt menys en els moments difícils que és quan més ajuda pots necessitar. Si tens dubtes pregunta’ns.

Enhorabona, perquè el pas que ets a punt d’iniciar significarà una gran millora en la teva salut, però a més treballarem perquè sigui també de la manera més fàcil i còmoda possible i acabis sentint una gran satisfacció i orgull de tu mateix / a.
Moltes gràcies per tot.

També pots…

•Consultar tot el material d’autoajuda que hem posat a la teva disposició als següents apartats:

Deixar de fumar
Preguntas freqüents

Consulta amb un professional del’Unitat enviant-nos un email

Consulta el llistat de centres públics a Catalunya amb programes d’atenció al tabaquisme.
consulta el listado

Trucar al telèfon 902 111 444, el telèfon de Sanitat Respòn, us podran resoldre qualsevol dubte, recomanar algun centre d’atenció o un tractament personalitzat del tabaquisme. Les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i per a tot Catalunya.