Qui som

Unitat de Tractament del Tabaquisme de l’Hospital Universitari de Bellvitge
La Unitat de Tractament del Tabaquisme de l’Hospital Universitari de Bellvitge és un centre públic d’investigació i tractament clínic multidisciplinari del tabaquisme, que amb el suport d’institucions com el Departament de Salut i l’Institut Català de la Salut dóna respostes i solucions al repte que representa en la salut comunitària el consum de tabac.
La Unitat va ser creada l’any 1993, atenent en aquests 16 anys a més de 10.000 fumadors i fumadores, promovent la col · laboració multicèntrica i multidisciplinar a la investigació i el tractament del tabaquisme.
Actualment la Unitat col · labora amb diversos centres, tant nacionals com internacionals, en la investigació de les noves tecnologies en la lluita contra el tabaquisme, sent el resultat lògic d’aquesta trajectòria és aquesta web.
En www.tabaquisme.cat trobareu informació sobre el nostre programa de tractament a distància, canal de consultes per a professionals, projectes de formació i d’investigació, així com tot tipus d’activitats relacionades amb el tabac.
EL NOSTRE EQUIP

L’equip de professionals de la Unitat de tabaquisme de Bellvitge està constituït per metges i infermers del servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge”.

VOLS CONÈIXER EL NOSTRE PROGRAMA?
Els últims estudis han demostrat que quan hi ha un contacte amb un especialista i un ús del tractament adequat, es dobleguen les probabilitats que l’intent de deixar de fumar tingui èxit.